SİNCAN BELEDİYESİ OKUL BİRİNCİLERİNİ ÇANAKKALE'YE GÖTÜRÜYOR

Sincan Belediyesi, öğrencilere anlamlı bir yaz tatili hediyesi veriyor. Belediye, ilçe genelindeki tüm okul birincilerini aileleriyle birlikte Çanakkale'ye götürüyor. Sincan Belediyesi geziyle öğrencilerin hem derslere olan motivasyonunu artırmayı hem de

Belediye Haberleri 28.06.2013 11:45:13 0
SİNCAN BELEDİYESİ OKUL BİRİNCİLERİNİ ÇANAKKALE

Sincan Belediyesi, öğrencilere anlamlı bir yaz tatili hediyesi veriyor. Belediye, ilçe genelindeki tüm okul birincilerini aileleriyle birlikte Çanakkale’ye götürüyor. Sincan Belediyesi geziyle öğrencilerin hem derslere olan motivasyonunu artırmayı hem de ülkemizin tarihi, sosyal ve kültürel değerlerini tanıtmayı amaçlıyor.


“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi okul birincilerini aileleri ile birlikte Çanakkale’ye götürüyor. Belediye geziyle öğrencilerin hem motivasyonunu artırmayı hem de tarihi ve kültürel değerleri tanıtmayı amaçlıyor. Geziye 145 ortaokulun birincileri katılacak. 1-2 Temmuz’da iki kafile olarak Çanakkale’ye gidecek olan başarılı gençler, yaz tatiline unutulmaz bir başlangıç yapmış olacak. Yarı yıl tatilinde de okul birincilerine aileleriyle birlikte Konya’ya götüren Belediye, öğrencilerin başarı merdivenlerini emin adımlarla tırmanması için destek vermeye devam ediyor.

Tarihi ve kültürel değerlerinin gelecek nesillere aktarılması gerektiğini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Başarılı öğrencilerimize karne hediyesi olarak Çanakkale’ye götürüyoruz. Gezimize ilçemizdeki tüm okul birincileri katılabiliyor. Çanakkale’yi seçmemizdeki neden ise gelecek nesillerimize tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtabilmek...” dedi.


ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA-SİNCAN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00